logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

5 overraskende anvendelsesmuligheder for kul! Den sorte medicin hjælper ikke bare på mavepine.

Aktivt kul er en fast bestanddel af de fleste hjemmeapoteker, men der er ikke så mange, der ved, at det ikke kun er et billigt og gennemprøvet middel mod mavepine, men også egner sig glimrende til en række andre formål. Find ud af, hvordan I kan anvende et billigt produkt fra apoteket i 5 forskellige situationer (her ikke inkluderet den nævnte mavepine).

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Medicin mod tømmermænd

Hvis festen har varet længere end I havde planlagt, og der kom lidt rigeligt indenbords, så føler I måske følgerne i dag; i fremtiden skal I bare huske at sluge fire kapsler med aktivt kul, lige efter at I har afsluttet den fugtige aften. Det vil beskytte jer mod hovedpine dagen efter.

2. Hvide tænder

Det kan måske lyde absurd, men hvis man farver tænderne sorte, vender den hvide farve tilbage! Man skal blot hælde indholdet af en kapsel på tænderne, fugte det med vand og så skurre med denne lidt specielle tandpasta. Det er også værd at lade kullet sidde på tænderne i 3 minutter, hvorefter man endnu en gang børster dem med normal tandpasta. Det er en sikker metode til at gøre tænderne hvide igen.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x