logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Har du smerter i nakken? Så er denne enkle massage med anvendelsen af en tennisbold noget for dig!

Det kan være en pestilens at gå rundt med smerter i nakken. Og de er ikke så lette at slippe af med. Med vores effektive trick kan du imidlertid glemme alt om komplicerede behandlinger. Det eneste du skal bruge, er en tennisbold.

Der kan være mange årsager til smerter i nakken. Nogen af dem er helt sikkert en forkert kropsposition eller et stillesiddende arbejde. Manglende bevægelse er årsagen til mange problemer med knogler og led.

I dag vil vi gerne præsentere jer for en hel enkel massageteknik, hvor der kun anvendes en tennisbold og en yogamadras. Inden øvelserne er det værd at tale med en læge, for at høre om der er nogle kontraindikationer til sådan en massage.

1. Anbring bolden bag hovedet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Man lægger sig derefter på gulvet – det bedste vil være, hvis du har en yogamåtte. Sørg for at benene er bøjede, sådan som på billedet. Takket være dette vil kropsvægten hvile på ballerne.

3. Anbring dig sådan, at du støtter hovedet på bolden. På denne måde vil kropsvægten gøre, at bolden masserer musklerne. Det er vigtigt, at du trækker vejret dybt under øvelsen. Slap af og lad bolden massere musklerne. Derefter flytter du bolden lidt op og lidt ned og gentager øvelsen. Du kan også forsigtigt dreje hovedet til højre og til venstre.

Se nedenstående film, hvor massagemetoden præsenteres.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x