logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det, som denne 27-årige pige skrev, inden hun døde af kræft, er med til at åbne vores øjne.

Det er helt utroligt ondskabsfuldt og smertefuldt, når et ungt menneske dør – nogen, som egentligt burde have haft et helt liv at gennemleve. En af dem var den 27-årige Holly Butcher fra Australien, som døde af knoglekræft den 4. januar 2018. Dagen inden hun døde, mærkede Holly, at enden var nær, og skrev derfor et brev, som hun ønskede at dele med sine nærmeste og alle, som ønskede at læse det, og vi kan forsikre jer om, at det er værd at læse ...

"Det er så underligt at måtte forstå og acceptere, at man er en almindelig dødelig, når man kun er 27 år gammel. Døden er det eneste, som man simpelt hen ignorerer i denne alder. Dagene forløber ubemærket, og vi nøjes med at drømme. Jeg har altid villet have en masse børn med mit livs kærlighed. Det er stadig noget jeg ønsker så intensivt, at det gør ondt, når jeg tænker på det. Desværre ved jeg nu, at livet er skrøbeligt og uforudsigeligt, og hver eneste dag er en gave, og ikke en forudbestemt ret.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jeg er kun 27 år gammel, jeg elsker livet, og jeg er lykkelig. Jeg ønsker ikke at forlade denne verden, men det er ikke mig, som kontrollerer min skæbne. Selve døden gør mig egentlig ikke bange, jeg har aldrig behandlet den som et tabu. Det er bedre at tale om døden, for så holder vi op med at bekymre os om disse små, ligegyldige ting. Som at brokke sig over hårdt arbejde, en søvnløs nat, for meget fedt på numsen eller en brækket negl – jeg garanterer for, at det ikke er det, I vil bekymre jer om, når jeres tid kommer.

Jeg bliver frygtelig irriteret, når andre brokker sig over fysisk arbejde og sport. I burde være taknemmelige over, at I fortsat er i god fysisk form, for det er jeg ikke længere. Det virker så trivielt, så længe kroppen er klar til at samarbejde med jer ...

Jeg har bestræbt mig på at holde en sund levevis, for det er min passion. De der tåbelige mønstre fra tv-serierne med ideelle kroppe er noget vrøvl. Det er vigtigt, at man kan lide sin egen krop, for det er vores bedste ven, uanset hvilken størrelse den har. Elsk den, og glæd jer over hver eneste dag uden smerter. Lidt ømhed eller smerter i ryggen er ikke en god grund til at brokke sig – det går over, det er ikke livstruende.

Det er værd at gå til næste side, for at læse denne smukke og kloge piges sidste ord.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x