logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da den handicappede pige insisterede på, at hun ville have et barn, mødte hun kritik fra alle sider, men hun holdt fast på sit.

Sheree Psaila er en person, som fortjener respekt. Selv om hun kom til verden med en alvorlig sygdom, som i praksis har gjort det umuligt for hende at føre et normalt liv, kæmper den unge kvinde hver dag for at være lykkelig og uafhængig. I strid med lægernes forudsigelser bevæger hun sig ikke rundt i en kørestol, hun studerer, og prøver at leve et normalt liv. Hun er blevet forelsket i Chris, som gengælder hendes følelser og forstår hende bedre end nogen anden – manden lider ligeledes af en genetisk sygdom, som gør, at hans rygsøjle er beskadiget. I 2015 blev parret gift, og gik med det samme i gang med at tænke på familieforøgelse, selv om lægerne mente, at det ikke er realistisk. Og rent faktisk endte første graviditet med en uprovokeret abort, men næste gang gennemførte Sheree graviditeten!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Sheree og Chris fik en søn, som heldigvis er født sund og rask. Det unge par blev kritiseret af alle for deres familieforøgelse – der var en enorm risiko for, at barnet ville arve en sygdom fra en af dem ...

Den nu 22-årige australske kvinde får 5 gange om ugen hjælp af en barnepige til at passe barnet. Sheree har brug for hjælp, selv når hun skal tage sønnen i armene. På grund af hastigt fremrykkende muskelsvind er hun ikke selv i stand til at tage ham op.

På næste side kan I læse mere om den sjældne sygdom, som Sheree lider af, samt se billeder af den lykkelige familie.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x