logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Har du opsvulmede fødder? Det kan være tegn på en alvorlig sygdom. Nedenfor præsenterer vi 7 forskellige lidelser, som kan give sådanne symptomer.

Mange mennesker kæmper med problemer med opsvulmede og ømme fødder. Det stammer oftest fra brud, graviditet eller job, hvor vi går eller står for meget i det daglige. Nogen gange kan forkert fodtøj også medføre problemer med fødderne. Årsagen til problemerne kan imidlertid også være en alvorlig sygdom, så det er værd at kende nogen af de lidelser, der giver sådanne symptomer. Om nødvendigt kan man konsultere problemet med lægen.

Årsag 1: Dyb venetrombose er blodpropper i venerne i benene. Sygdommen har ofte alvorlige følger, så det er nødvendigt hurtigt at stille en diagnose og påbegynde en behandling af denne sygdom. Et af symptomerne er netop opsvulmede fødder. Hvis du derfor har mistanke om, at du lider af dyb venetrombose, er det vigtigt hurtigt at tage kontakt til din læge.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Årsag 2: Betændelse i akilleshælen – betændelse i sener giver ofte hævelse af de nærliggende led. Det er karakteristisk, at hævelserne forværres i forbindelse med fysiske anstrengelser.

Årsag 3: Slidgigt er ofte forbundet med de aldringsprocesser, som finder sted i leddene. Et af symptomerne på dette er netop opsvulmede fødder samt smerter omkring de led, det berører.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x