logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun havde store problemer med rygsmerter, men takket være disse enkle øvelser, er det ikke længere noget, som gør ondt på hende!

Hvis du kæmper med ondt i ryggen, har vi et sæt øvelser til dig, som korrekt udført vil hjælpe dig i kampen mod smerterne. Nu om dage tilbringer vi mere og mere tid i siddende stilling, og derfor er der også stadig flere mennesker, som kæmper med rygsmerter.

For at undgå ondt i ryggen er nøgleordene forebyggelse og forebyggelse. Man skal sørge for en korrekt sideposition og gangart. Stres er en af de faktorer, som har en negativ effekt på vores organisme. Det er derfor værd at overveje, hvordan vi kan eliminere stres fra vores liv. Hvis det er nødvendigt, er det også værd at udskifte den madras, vi sover på.

De øvelser, som vi præsenterer i denne artikel, koncentrerer sig om smerter i den nederste del af ryggen. Hvis de udføres korrekt og omhyggeligt giver de hurtig lindring. Nogen gange er det nødvendigt at træne regelmæssigt, for at undgå smerter. De, som har lavet filmen, anbefaler, at man konsulterer sin læge, inden man går i gang med øvelserne. Der kan hos nogle mennesker være kontraindikationer mod at udføre den slags øvelser. Det kan være skader eller problemer med blodomløbet. Stop øvelserne, hvis du føler smerte eller ubehag, mens du udfører dem. Bevægelserne bør være omhyggelige og langsomme.

Prøv disse øvelser, for at lindre smerterne: 1. Anbring dig på maven, og løft derefter hovedet og brystkassen, mens du støtter på hænderne. Hold dig i denne position i 8 sekunder. Gentag herefter øvelsen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Vend dig om på ryggen, og ræk ud efter knæene, løft derefter hoften opad, sådan at der opstår en lige linje mellem knæene og hovedet. Hold ud i 5 sekunder, og gentag derefter øvelsen.

3. Herefter ligger du på ryggen med bøjede knæ, trækker benene op til brystkassen og griber fat i dem med hænderne, hold ud sådan i 8 sekunder, derefter gentages øvelsen.

Her er en film, som viser øvelserne:

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x