logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da jeg så et citrontræ hjemme hos en veninde, besluttede jeg med det samme, at sådan et vil jeg også have. Det er helt enkelt!

Et citrontræ er ikke bare praktisk (med tiden får vi adgang til friske citroner), men det er også utroligt smukt. I har valget mellem at købe et citrontræ, eller at gro det fra kernerne. Jeg anbefaler metode nummer 2 – den er billigere og giver langt større tilfredsstillelse! :)

Først vælger vi kernerne – de bør tages fra modne frugter, som stammer fra organisk dyrkning. Det øger chancen for, at kernen spirer. Den bedste sort til hjemmedyrkning er "Meyer". En ting som er særdeles vigtig, er korrekt valg af urtepotte og jord!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Til en begyndelse er det nok med en lille beholder med åbninger, som afleder vandet, men husk, at med tiden er det nødvendigt at omplante træet. Den bedste urtepotte til et citrontræ er ikke nødvendigvis en, der er meget dyb, men den bør til gengæld være bred!

Enhver type organisk jord er god, men den bedste er med tilsætning af tørv og perlit. Vi putter jord i beholderen eller urtepotten (fylder 3/4 af rumfanget).

På næste side får I mere at vide om, hvordan man gror sit eget citrontræ.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x