logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Mange arbejdende mødre undrer sig over om babysitteren virkelig snakker om deres barn, når hun snakker så rosende om barnet. Især når hun fortæller at barnet har været sødt hele dagen, og der ikke har været skrig eller skrål. Moderen oplever noget andet - hun kæmper for at få barnet til at gå i seng om aftenen, tvinger det til at børste tænderne og hører på en masse hysteri... Hvordan kan et barn ændre sig så radikalt hos sin egen mor? Vi kan forklare det!

For det første er de små først ved at lære at udtrykke følelser og udtrykke deres egne meninger. De gør det kun i det umiddelbare familiemiljø, især med deres mor, fordi de føler sig godt tilpas med hende. Det kræver meget tålmodighed at lære et barn at styre sine følelser.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

For det andet viser de små, på denne ret ulogiske måde, at de har stor tillid til deres mor. Med andre er barnet høfligt og lidt genert. Med mor vil barnet bare være sig selv - selvom det stadig er svært. Barnet prøver sit bedste, og resultatet er ofte en kamp med moderen og masser af skrigen.


For det tredje så ved børnene endnu ikke hvordan man får moderens opmærksom. Ofte er de oprørske og højlydte fordi de ved at så vil mor fokusere på dem.

Mødre skal være tålmodige og give... masser af kærlighed :)

Denne artikel vil helt sikkert interessere en hver mor. Del den! :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne