logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

En pensionist fik et job i et supermarked. To timer senere blev han fyret for en meget usædvanlig grund.

For nylig er bølgerne på de sociale medier gået højt efter en pensionist mistede sit ekstra job efter to timer! Hans historie blev skrevet af hans barnebarn, er blevet delt tusindvis af gange og har udløst en storm på internettet. De fleste var enige, men der var nogle som ikke var.

Lad os vende tilbage til begyndelsen af historien. Denne bedstefar blev for nylig pensioneret. Fordi han virkelig kunne lide kontakt med folk, var det svært for ham at vænne sig til at sidde alene i huset. Så han besluttede sig for at finde et arbejde for at tjene nogle penge, men frem for alt for at bevare kontakt med mennesker.


Han blev ansat i et Wal-Mart supermarked som en hilsende person inde i butikken. Allerede efter anden time af arbejdet oplevede han kvinden, der skreg på hendes børn og bandede i deres nærvær. Denne ældre herre som var tidligere officer i militæret, havde lært alt om respekt for andre, og havde ikke til hensigt at ignorere situationen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

- God morgen, velkommen til Wal-Mart. Søde børn, er det tvillinger? - Dette spørgsmål var en introduktion til al opmærksomhed, fordi børnene, selvom de lignede hinanden, tydelige havde forskellige aldre.

- Selvfølgelig ikke. Den ældre er 9 år og den yngre 7. Hvordan helvede tror du det er tvillinger? Er du blind eller dum? - svarede kvinden.

- Jeg er hverken blind eller dum frue. Men det er svært for mig at tro på, at nogen gik i seng med dem mere end én gang. Hav en god dag og tak fordi de valgte Wal-Mart.


På grund af denne kommentar blev chefen tvunget til at fyre den ældre herre. Internetet er delt. Og du? Hvad synes du om denne mands adfærd? Hvis du kan lide denne upassende behandling af kunden - så del denne humoristiske historie med andre! :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne