logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Advarsel til alle forældre! En ny farlig trend på internetet er ved at blive populær!

15-årige Nickolas vågnede midt om natten og mærkede at hans hals brændte.

På en måde havde drengen ret. Han vågnede da han mærkede en forbrænding på halsen. Det viste sig at hans "venner" lavde en joke med ham, som fik ham forbrændt.

Hot Water Challenge handler om at hælde kogende vand ud på nogen. Denne farlige tendens er ved at blive mere og mere populær på internettet, og flere og flere børn og teenagere bliver skadet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På en tur med skolen sneg nogle klassekammerater sig ind på Nickolas værelse midt om natten mens han lå og sov. De smed kogende vand på ham, som de havde kogt i en mikrobølgeovn. Teenageren sagde i et interview, at dette var den værste smerte han nogensinde havde oplevet. Lærerne tog ham straks på hospitalet, og de er nu selv i fare for at blive dømt for det der er sket.

Den 15-årige Nickolas Conrad er ikke det første offer for denne skræmmende trend. I august i år landede den 11-årige Jamoneisha Merritt på hospitalet med et forbrændt ansigt. En 8-årig pige fra Florida døde af en variation af denne farlige joke. Hendes fætter gav den 8-årige kogende vand at drikke, hvilket endte i pigens død.

Nu advarer familier til ofrene andre forældre. Sørg for at tale med jeres børn om disse farlige tendenser og deres konsekvenser. Del denne nyhed med din familie og venner på Facebook. Dette er et meget vigtigt emne!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x