logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

I byen Three Rivers i Texas lavede man for nylig en kontroversiel beslutning. To grundskoler har geninført fysisk afstraffelse. Fra det nye skoleår har lærerne ret til at slå børnene.

Skolen har i øjeblikket 700 elever, hvis forældre bliver forpligtet til at underskrive en tilladelse for fysiskt straf mod deres børn, så de kan blive i skolen. Texas er ikke den eneste stat, hvor loven tillader fysisk straf i skolerne. Lignende love findes i... 15 stater!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Skolen forklarer sin beslutning med at indføre fysisk straf ved at det bliver lettere at få disciplin. Eleverne skal kunne straffes hvis de snakker imod læreren eller bryder skolens regler. Vurderingen af situationen vil blive gjort af læreren selv, som også selv står for straffen.Fysiske straffe er forbudt i de fleste lande og har et meget dårligt ry. Disse børn lider ikke kun fysisk men også mentalt. Hertil kommer at de elever der er blevet slået, har større tendens til at udvise aggression overfor andre. Efter år med dårlig behandling begynder mange at lide af depression og andre problemer.

Hvad siger du til det her?

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne