logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Moderen havde ikke flere penge, så hendes børn begyndte at bede til gud. Da de kom hjem, kunne de ikke tro på deres øjne!

Sara Moore Gruver er en mor til tre børn. De bor i Watkins Glen, New York. For et par dage siden var der noget der viste kvinden, hvor stærkt et barns tro kan være.

Kvinden havde de sidste 20 dollars tilbage, men hendes børn forstod det ikke og bad hende om is. Mor forklarede roligt de små at der ikke var penge til det, og at der er masser af mad derhjemme.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På vej hjem hørte Sara noget meget mærkeligt fra bagsædet. Et af hendes børn begyndte at bede: Kære Gud vi ville elske at spise is. Kan du give mor penge? Tak.

Moderen sagde hurtigt til børnene at Gud nok har vigtigere ting end deres is, for eksempelt at der en orkan i Texas. Hun fortalte dem også at Gud ikke bare kan give dem penge, og han hører på bønner fra familier der havde mistet alt i oversvømmelsen.

Da de kom hjem til huset, fandt kvinden en mystisk konvolut i postkassen. I den var en check på 123 dollars. Pengene var en tilbagebetaling for overbetaling af deres lån flere måneder siden. Sarah gik selvfølgelig tilbage til butikken og købte is til børnene. Så indså hun hvor stærkt et barns tro kan være.

Hvis denne historie mindede dig om, at det til tider er værd at tro ærligt og dybt - som et barn, er det vigtigt at du deler det på Facebook med familie og venner. Du ved aldrig hvem der lige har brug for sådan en påmindelse :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne