logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Denne pige kastede op i årevis. Da hendes læger endelig opdagede årsagen besluttede hendes forældre at advare andre.

Fra tid til anden har alle en dårlig dag og føler sig dårlige, men lille Mackenzie har haft det dårligt næsten hele tiden siden hun var seks. Pigen kastede ofte op og led af halsbrand - lægerne ordinerede medicin, og det virkede kort tid, men så kom alle symptomerne tilbage og var endnu værre.

Mackenzie kunne ikke leve som andre børn i sin alder - hun var ofte ude af stand til at gå i skole, hun deltog ikke i fritids aktiviteter, hun var altid syg. Heldigvis kom hun endelig til en specialist, der i stedet for at ordinere medicin mod halsbrand i stedet udførte en komplet undersøgelse!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Mackenzie lider af intolerance over for gluten, hvilket har ført til betændelse i tyndtarmen og beskadigelse af mavevæggen.

Pigen havde spist produkter der har skadet hende i årevis. Blandt andet brød, pasta og slik. Hun tog forkert medicin, hvilket kun forværrede det hele.

Heldigvis har Mackenzie det meget bedre! Nu er hun på en ny kostplan, og hun begynder at tage på. Hun kan gå i skole som andre, og mødes med venner efter.

Pigernes forældre er meget ked af at de kunne lyttede til en læge i årevis. Hvis en behandling ikke virker, så skal du konsultere en anden specialist!

Dette er værd at dele med andre forældre! Del dette.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x