logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Manden fandt en efterladt baby under bevoksningen. Da lægen kiggede på barnet, forstod han omgående, hvad der var sket.

I Indien dør der hver dag over 180 børn. De fleste af dem er nyfødte, som efterlades af deres forældre. Der hersker desværre ikke lighed for piger og drenge i Indien, og drengene vurderes langt højere end pigerne. Døtre er en belastning for familien, mens sønner udgør et socialt sikkerhedsnet for fremtiden. Denne holdning i samfundet har ført til et rystende stort antal barnemord, hvor ofrene er nyfødte piger.

Det er sjældent et efterladt barn overlever, men i dette tilfælde lykkedes det at redde pigen. Manden gik langs bevoksningen, og hørte den stille gråd og stønnen, der kom derfra. Nede på jorden, mellem grenene, befandt der sig en lille pige. Manden tilkaldte straks hjælp, og et øjeblik senere ankom en læge og politiet på stedet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Lægen undersøgte pigen og rengjorde hendes lille krop, som var tilsølet af grene og torne. Barnet fik mad og kom på hospitalet.

Efter to dage var det klart, at pigen ville overleve og at hendes tilstand var stabil. Den lille, der var sat ud til at dø, fik en ekstra chance, takket være hjælp fra et andet menneske.

Ethvert lille barn fortjener en chance, kærlighed og sikkerhed. Vi er simpelt hen ikke i stand til at forestille os, hvordan folk kan opføre sig på den måde ... Del denne artikel, hvis du er enig.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne