logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den 63-år gamle kvinde dør af kræft, for i de sidste 50 år har hun hver dag brugt et populært produkt, beregnet til børn.

Den 63 år gamle Eva Echeverria fra Californien er døende af kræft i æggelederne. Samtidigt kæmper hun med producenten at børneprodukter, sådan at ingen anden kvinde kommer til at lide på samme måde som hun.

I 2007 modtog Echeverria den gruopvækkende diagnose - kræft i æggelederne. Kvinden tror ikke på, at sygdommen er opstået ud af ingenting. Efter hendes mening er den blevet fremkaldt af dagligt brug af ... babytalkum fra firmaet Johnsons & Johnsons. Det faktum, at de fleste forældre anvender dette produkt på deres små børn, er endnu mere gruopvækkende.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kvinden anlagde sag mod virksomheden, og anklager dem for ikke at have anbragt advarsler om produktets kræftfremkaldende egenskaber på pakken. Hun vandt sagen, og retten tilkendte hende en rekorderstatning på 70 millioner dollars, samt yderligere 347 millioner dollars som en i dansk ret ukendt straffende godtgørelse, i alt 417 millioner dollars!

I Californien er der blevet anlagt over 300 sager mod Johnsons & Johnsons, og alle anklager virksomheden for det samme. Kilder, som beskriver Echeverias sag, citerer ofte en undersøgelse fra 1982, som påviste, at daglig anvendelse af talkum omkring kønsdelene havde direkte indflydelse på den øgede mængde kvinder, som led af kræft i æggelederne, og kunne tilskrives hele 92% af denne vækst!

Glem ikke at dele Evas historie og advare alle bekendte og familiemedlemmer mod dagligt at bruge babytalkum. For mange er den endt med en dødelig sygdom!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne