logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Se hvad de sorte linjer inde i bananen virkelig er!

Grøntsager og frugt er en guldgrube af næringsstoffer som kan hjælpe med at forebygge livsstilssygdomme, beskytte mod kræft og styrker immunforsvaret. På grund af de enorme fordele ved at spise frugt og grønt, bør de tilføjes til et hvert måltid. Friske grøntsager og frugter er kilden til mange vitaminer, som er vanskelige at give kroppen på anden måde.

Da Lissa købte bananer til sin datter, Dionne, var hun sikker på at hun gjorde det rigtige. Vore små børn skal lære at frugt ikke kun er sundt, men også velsmagende. Desværre forårsagede de frugter hun havde købt en sygdommen hos barnet. Da Dionne havde spist noget af bananen kom hun til sin mor for at spørge, om den skal se sådan ud. I midten af frugten så hun røde linjer. Lissa anser ikke sig selv som ekspert på frugter, men hun vidste at banan ikke skulle se sådan ud...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Snart efter fik lille Dionne høj feber. Hendes mor kørte hende på hospitalet. Og det var godt at hun gjorde!
Bananen var blevet angrebet af en slags mugNigrospora. Normalt er denne type af mug ikke farlig for mennesker, men lille Dionne var allergisk. Heldigvis var moderens hurtige reaktion med til at hjælpe datteren, og måske endna redde hendes liv.

Heldigvis blev Dionne rask hurtigt. En repræsentant for den butik hvor hendes mor havde købte bananen sendte en meddelelse ud til deres kunder hvor de gjord opmærksom på at denne mug ikke ar skadelig for mennesker.

Jeg gætter ingen har lyst til at fodre sit barn med mugen mad ved et uheld. Det er derfor vigtigt at vide, hvad man skal kigge efter. I dag hvor næsten alle har en eller anden form for allergi, bør du dele disse oplysninger med familie og venner. Del dette!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x