logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den nyadopterede hund blev ved med at gø mod døren – et øjeblik senere opdagede dens nye ejer den frygtindgydende sandhed.

Inden Kailey fandt et nyt hjem, tilbragte den over et år på et hundeinternat. Den havde ikke meget kontakt med andre hunde, den foretrak at sove og var bange for mennesker. Endelig viste der sig dog en familie, som ville give den en chance for et nyt liv.

Suzy og hendes familie tog Kailey til sig, og præsenterede den for deres anden hund. Tævehunden begyndte langsomt at åbne sig for mennesker, men den var fortsat forsigtig og stille af sig.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En nat begyndte Kailey pludselig at gø højt i retning af døren, hvilket vækkede Suzy. Kvinden var forundret over hundens adfærd, og vidste, at der var noget, der ikke var, som det skulle være. Da hun gik hen til hunden, følte hun en lugt, som fik hårene til at rejse sig på hovedet.

Kailey havde følt gas, som løb ud i nærheden af lejligheden. Suzy informerede med det samme brandvæsnet, og begyndte at advare sine naboer mod faren.

Hunhundens historie viser, hvor taknemmelige og fantastiske hunde er i stand til at være. Havde det ikke været for Kailey kunne hele situationen være endt tragisk ... Hvis I synes, at Kailey fortjener stor ros – så del denne artikel!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x