logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Lægerne startede med et kejsersnit, og da de endelig ser barnet, kan de ikke tro deres egne øjne!

Denne historie er et godt bevis på, at lægerne ikke er ufejlbarlig! Nick Schnarrs kone var gravid med deres tredje barn, da læger gav de vordende forældre en frygtelige besked. Nick beskrev det på denne måde:

.. "I løbet af de sidste par måneder har min kone og jeg vidst at vi venter et meget sygt barn. Vores søn lider af alvorlig hydrocephalus. Kort sagt at drengen har overskydende cerebrospinalvæske.. Undersøgelser hos andre læger bekræftede den første diagnose. Vi har også fået fortalt, at der er en 90% sandsynlighed for at sønnen vil dø kort efter fødslen. Lægerne fortalte os barnet i bedste fald vil blive handicappet resten af livet. vi oplevede noget, som ikke kan beskrives med ord. "

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Nicks kone, Brooklyn, boede næsten hele tiden på hospitalet, mens han arbejdede og med hjælp fra bedstemødre passede deres to døtre, Sophie og Lily. På dagen for fødslen var hele familien til stede på fødestuen, lægerne forklarede en sidste gang, deres forventning til denne fødsel. De blev overrasket over at høre gråd fra den nyfødte!

Charlie Edward Schnarr blev født uden hydrocephalus! Lægerne er ikke i stand til at forklare dette fænomen, fordi alle undersøgelser har bekræftet deres diagnose. Ikke desto mindre, betyder det ikke, at drengen er helt rask... Læs videre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x