logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hvad sker der med dit hjerte efter at have drukket en energidrik? Jeg anede ikke at det kan være så farligt!

Farlige bivirkninger

En undersøgelse omkring energidrikke bestod i at drikke en energi drik tre gange om dagen, og umiddelbart efter træning. Før den første træningssession, fik deltagerne Red Bull, efter den anden en anden energi drik uden taurin, og den tredje en placebo uden stimulanser. Alle 13 deltager i undersøgelsen havde tidliger erfaring med styrketræning og var alle sunde.

Forskere opdagede at Red Bull var den eneste drik, der havde en indvirkning på mængden af blod der pumpes igennem hjertet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kan energidrikke føre til et hjerteanfald?

Forskning udført ved Mayo Clinic har vist, at energidrikke kan have en signifikant virkning på det kardiovaskulære system. Forsøget involverede 15 mennesker, hvis opgave var at drikke to energi drikke om dagen i 7 dage.

Undersøgelsen viste, at blodtrykket hos de 15 personer i gennemsnit steg med 8% i løbet af dagen og i slutningen af ugen op til 10%. Det var det samme gjorde hjertefrekvensen. Begge faktorer er nært forbundet med risiko for et hjerteanfald. Forhøjet blodtryk kan beskadige arterierne, og det fører til slagtilfælde og hjerteanfald.

Koffein i sig selv kan være meget gavnligt for krop og sind. Det er blevet bevist at det er i stand til at reducere hovedpine, forbedre mental årvågenhed og endda hjælpe mod sygdomme som astma eller diabetes.

Desværre forsvinder denne gavnlige effekt, når koffein indtages med en cocktail af kunstige stimulanser, sødestoffer og andre tilsætningsstoffer.


Ingredienser i energidrikke

Ud over store mængder sukker, er de vigtigste ingredienser i energi drikke en lang række forskellige stimulanser, hvoraf tre er koffein, taurin og guarana. Ofte kan man på emballagen læse om indholdet af B-vitaminer, som vil få køberen til at tro de er sunde varer. Desværre er det kun få mennesker der ved at for meget af disse vitaminer kan være tragisk. Det kommer som en generel svaghed, ødem, kvalme og opkastning, rysten, hjertearytmier, og ​​en allergisk reaktion.

Risikoen ved energidrikke kan du bare spørge familien af ​en​33-årige far fra Brooklyn om, der døde af et hjerteanfald efter at have drukket Red Bull, en af ​​verdens mest populære energidrikke. Ifølge mandens mor, var Cory en aktiv ung man, og ikke-ryger.

Hvis du har brug for hurtigt at vågne så hold dig til kaffe. Motion eller et smut udenfor i frisk luft vækker også din krop og giver dig energi! Del gerne denne advarsel med alle dine venner, som ofte drikker energi drikke!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x