logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun efterlod to af sine sønner uden tilsyn på grund af en frygtelig smerte i æggestokkene. Da hun kom tilbage til børnene, fik hun et panikanfald!

Jodie Norton har sammen med sin mand fra begyndelsen prøvet at gøre deres fire børn opmærksomme på forskellige faresituationer. Denne undervisning viste sig at være effektiv! Jodie var alene hjemme sammen med to af sønnerne, en 8- og en 9-årig, da hun pludselig følte en kraftig smerte i området omkring æggestokken. Hun blev bange, satte sønnerne ind i bilen, og tog til en vagtlæge på hospitalet. Da hun nåede frem ringede hun til en nabo, som hun på skift kørte børnene i skole sammen med, og hun bad hende komme og hente børnene ved hospitalet - de sad på en bænk foran bygningen, og skulle vente på faren, når de kom hjem. Jodie regnede med, at naboen ville vise sig i løbet af 5-10 minutter, men desværre nåede manden først frem efter 40 minutter ... Det viste sig, at han i det øjeblik ikke var hjemme, men det hørte Jodie ikke, da hun havde svært ved at koncentrere sig.

Mens deres mor blev opereret på grund af en sprunget ovariecyste, kom en ukendt kvinde og to mænd hen til drengene ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De voksne bad børnene om hjælp - på herretoilettet var der åbenbart en mand, som havde akut brug for en læge, men som ikke ville forlade toilettet. Drengene skulle overbevise ham, men de svarede begge ”nej, desværre”. De ukendte forklarede drengene, at mandens liv afhang af deres hjælp, men de blev siddende på bænken, og blev ved med at sige ”nej, desværre”. Heldigvis ankom naboen til sidst efter brødrene, og da de satte sig ind i bilen, kom den mand, som ”havde brug for hjælp” ud fra toilettet, og sluttede sig ubesværet til de tre, som tydeligvis havde prøvet at bortføre drengene! De ukendte voksne satte sig ind i samme bil.

Jodie var rædselsslagen, da den ældste af drengene, CJ, fortalte hende om begivenheden, men hun følte også en enorm lettelse over, at hendes lektioner i at ”føle dårlige hensigter” ikke havde været spildt. Drengen forklarede, at han og broren ikke agtede at lytte til fremmede, bare fordi de "bad om hjælp ... Voksne beder ikke børn om hjælp".

Sørg også for at jeres børn husker dette - Voksne beder ikke børn om hjælp!

Tal altid med børnene om mulige trusler! Det vil kunne redde dem fra ubehagelige eller direkte farlige situationer.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x