logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Han sagde, at hans kone ikke foretog sig andet, end at gå rundt derhjemme. Den måde hun besvarede dette på, fortjener en stående ovation.

I kender sikkert begyndelsen - hun er ung, smuk og charmerende, han er vanvittigt forelsket i hende (ellers ville han ikke have bedt om hendes hånd, vel?). Alt udvikler sig perfekt, der er bryllup, den hjemlige rede udvikler sig, der er hyggeligt og rent. Senere kommer der en hund eller en kat, de unge føler, at det er tid til drømmebarnet, derefter nummer to og tre ... Og pludselig er der noget, som ændrer sig. Det drejer sig slet ikke om, at tiden går - det er partnerens indstilling, der er anderledes. Han holder op med at bemærke, hvor meget konen giver af sig selv. Nå hans bekendte spørger ham, svarer han, at konen ikke arbejder, hun går bare rundt derhjemme. Men rolig nu, den herre har vist overset et eller andet!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Som tiden går lægger manden ikke mærke til andet, end at hans pragtfulde kone tager sig mindre af sig selv, tager sig mindre af ham og hans behov (særligt i soveværelset), men ... Hvad er hun egentligt blevet træt af? Det er ham, som er på arbejde i 8 timer, og hun går bare rundt derhjemme.

Det virker som om mænd i en vis alder på ny begynder at tro på eventyr og fabler. Kender I historien om den magiske alf, som laver alt derhjemme for konen? Den tager sig af børnene, vasker, laver mad og gør rent. For hvis det ikke er en magisk alf, hvem skulle det så være, når hun bare går rundt derhjemme? Men hjemmet gør sig ikke rent af sig selv, det ved I også - så det er en magisk alf.

Mand! Hold op med at opføre dig som et barn, og stop med at tro på magiske alfer. Madlavning, rengøring, børnepasning, haven og tusindvis af andre gøremål, som man let glemmer, laver DIN KONE. Det er klart; du arbejder og tjener til dagen og vejen, men hun arbejder også, og der er med overarbejde.

Næste gang nogen spørger, hvad din kone laver, håber vi, du stolt svarer - hun arbejder derhjemme.

PS. Og hvis du en gang i mellem hjælper hende, og fx giver hende mulighed for at drikke morgenkaffe i fred, vil du se, hvordan hun igen fortryller dig med det charmerende smil, som du forelskede dig i for mange år siden.

Absolut værd at dele denne post.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x