logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hun skulle til at lave den første tatovering i sit liv, da hendes kunde uventet trak op i buksebenet ... Enhver kvinde ville have tårer i øjnene!

Brooke Wodark og hendes elskede er begge vældige fans af tatoveringer. Vinny holder simpelt hen af at lave nye tatoveringer på sig selv, mens Brooke er gået et skridt videre - hun besluttede at gennemgå et professionelt kursus, og at begynde at arbejde indenfor dette lidt specielle erhverv. Hendes første kunde skulle simpelt hen være hendes egen kæreste! Brooke vidste ikke, at Vinny havde forberedt en ret speciel overraskelse ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Brooke var lidt nervøs - det var trods alt første gang hun skulle lave en kropsudsmykning på nogen for hele livet! Hun undrede sig, da hendes kæreste uventet trak op i buksebenet, og afslørede en helt ny tatovering, som var lavet i en anden salon:

Vinny havde på benet fået tatoveret ... sin bøn om hendes hånd! Brooke skulle svare på en lige så atypisk måde, ved at tatovere et kryds i den relevante firkant: ja eller nej.

Hun samtykkede selvfølgelig i at blive hans kone, men det foregik ikke uden bevægede tårer og kæmpemæssig glæde :) Se i øvrigt selv optagelsen (selve øjeblikket, hvor han beder om hendes hånd, er to minutter inde i optagelsen). Vi ønsker brudeparret alt godt på vejen! :)

Hvad synes I om sådan en original ide til at blive forlovet? Del den, hvis I synes om den!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x