logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Neurokirurger slår alarm. Enhver kvinde bør kende disse fakta!

Mellem kvinder og mænd er der en masse forskelle – det overrasker vel ikke nogen, vel? Nu kikker lægerne på... forskellene mellem mandlige og kvindelige hjerner. Neurokirurger fra Loughborough University med professor Jimem Horne i spidsen har opdaget, hvordan mangel på søvn påvirker mænd og kvinder. Testresultaterne efterlader ingen tvivl!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Der er en meget stærkere sammenhæng mellem manglende søvn og dårlig kvalitet søvn, i hjernen hos kvindelige hjerne end hos mænd. Det er nok med et simpelt eksempel - ved ægteskabelige skænderi så sover han normalt sødt, men hun er ikke i stand til at sove af at analysere hele situationen. Dette problem - den kvindelige hjerne fungerer for meget ....

Ifølge professor Horne er hjerner hos kvinder, i modsætning til mænd hjerne, bygget til multitasking, som har sine fordele og ulemper ... Kvinden er i stand til at arbejde professionelt, tage sig af huset, og udføre en helt tredie ting, men på samme gang har de brug for mere søvn end mænd!

Otte timers søvn er til kvinder er en absolut nødvendighed. Hjernen fungerer hos kvinder som et nød system, kan det bogstaveligt gå i gang på én gang, og derfor skal den gives tid til at hvile og "slukke", noget som kun en sund søvn giver. Ifølge professoren

så er damer nødt til at gå i seng før midnat, og sove otte timer ... og forstå, at er noget de fortjerner fordi deres hjerner multitasker!

Kære kvinder! I skal viser denne artikel til jeres mænd og... gå i seng :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x