logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En 19 årig pige tog et billede af ulykkesstedet uden at indse, hvad hun virkelig formåede at fange...

Anisa Gannon fra Georgia (USA), var på vej på arbejde, da hun bemærkede postyret omkring havaristedet. Gaden var lukket, så pigen tog billedet for at bevise overfor sin chef, at hun ikke kunne komme på arbejde til tiden. Hvad hun ikke viste var at ulykken var fatal, og et øjeblik før blev tre mennesker dræbt i den.

23-årige Hannah Simmons, kørte sammen med veninden Lauren Bateau, og hendes ni måneder gamle datter Allan til et rutinemæssigt lægetjek. På et tidspunkt mistede kvinden kontrollen over bilen og kolliderede med en lastbil. Ingen af dem overlevede ulykken.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da Anisa kiggede på billedet igen bemærket hun en detalje, hun tidligere havde overset - en stribe af lys fra himlen der fører nøjagtigt til det sted hvor ulykken skete.

Anisa besluttede at dele sine fotos med familien til de døde.

Jodi Simmons, mor og mormor Hanna lille Allan, var sammen med Laurens mor, og kunne ikke holde tårerne tilbage ved synet af dette billede. I et interview ikke var de i stand til at beskrive, hvordan de følte, da de først så dem, og en ting var de sikker på - det viser, hvordan deres elskede børn er på vej til himlen.

På trods af at mange mennesker hævder at det du ser på billedet er bare en solstråle som reflekterer på hendes forrude - så er den vigtigste indvirkningen hos familien af afdøde. Fotoet gav dem lidt fred og or i denne svære tid.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x