logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden tog sit lille barn med til undervisningen; underviserens reaktion på babyens gråd chokerede de studerende.

En professor ved det Hebraiske Universitet i Jerusalem fremkaldte en storm på Internettet.

Der kom en masse debat ud af noget, som efter hans mening bare var en naturlig menneskelig reaktion.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Mens professor Sydney Engelbert var i gang med et seminar, hørtes pludselig barnegråd i salen. Det viste sig, at en af de kvindelige studerende ikke havde kunne få nogen til at passe hendes barn, og da hun ikke ville miste undervisningen, tog hun barnet med sig, og håbede på, at den lille ville sove gennem timen. Hun begyndte skamfuldt at samle sine ting og forlade salen. Det accepterede professor Engelbert imidlertid ikke. I stedet for at bede den studerende gå, tog han barnet på armen og vuggede den lille, mens han fortsatte sin forelæsning. Den lille faldt hurtigt til ro, og professoren blev fra den ene dag til den anden et kendt ansigt på Internettet, efter at hans studerende havde offentliggjort billeder og præsenteret historien.

Sydney Engelbert har fem børnebørn, og ved perfekt, hvordan man skal klare grædende børn. Lærerens smukke gestus gjorde det muligt for moren at fortsætte timen. Professoren selv ser imidlertid ikke noget specielt i sin adfærd. Da han blev spurgt om situationen, svarede han:
"For mig er det et kald at være lærer. Jeg mener, at alle har ret til undervisning, og min opgave er at gøre, hvad jeg kan, for at det bliver muligt for de, som virkeligt ønsker at lære noget. Det at studere er ikke bare forbundet med tørre facts, det drejer sig også om at overdrage nogle menneskelige værdier samt at være et godt eksempel."

Det sker hyppigt, at en beskeden gestus kan give fundamentale ændringer ... Hvis I er enig i, hvad professoren sagde, så del denne smukke historie på Facebook!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x