logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Vi ved alle, at natron har masser af anvendelsesmuligheder i hjemmet, men det kan også hjælpe os (det havde vi ikke lige set komme) ... i haven!

Der er ikke mange produkter, som har en så alsidig anvendelse som almindelig, billig natron! Det er almindelig kendt, at natron kan rengøre fliser, hjælpe med at fjerne pletter på tæppet og andre typiske pletter i hjemmet, men det viser sig, at natron også fint kan bruges i haven!

1. Fjerner mug fra blade

Har I bemærket nogle grimme, hvide mugpletter på jeres planter? Dem kan man slippe af med, ved at blande to teskefulde natron i en liter vand, og derefter spraye de inficerede planter med blandingen. Problemet forsvinder efter 10 dage.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Ukrudt

Uønsket ukrudt, der kommer frem hvert øjeblik i rillerne mellem stenene på stierne?! Løsningen er at strø natron på det sted, hvor problemet forekommer.

3. Myrer

Lad os huske på, at myrer er gode for mange ting, men hvis tuen befinder sig meget tæt på vores hjem, forstår vi, at de kan være irriterende. For at slippe af med problemet skal man drysse en blanding af natron og sukker på de typiske stier, som myrerne anvender.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x