logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hendes gamle håndklæder stråler i en perfekt hvid farve. Lær tøjvaskens hemmelighed at kende!

Med tiden mister de gamle håndklæder deres farve, og selv om vi vasker dem regelmæssigt, begynder de at lugte ubehageligt. Men chok! – det er meget ofte resultatet af at smide håndklæderne i vaskemaskinen – resterne af vaskepulveret og skyllemidlet sætter sig i fibrene, som under påvirkning af fugt begynder at afgive en specifik lugt. Hvordan skal man så tage sig professionelt af sine håndklæder?

Man behøver ikke nødvendigvis vaske håndklæderne en gang om ugen, men det anbefales, at man mindst en gang hver 15 dag smider dem i vaskemaskinen. Hvis vi, efter at have brugt et nyvasket håndklæde, føler en eller anden ubehagelig lugt, er det et tegn på, at vi formodentligt bruger et forkert vaskepulver, som sætter sig på håndklædernes fibre.

Det kan klares med en enkel metode, som ydermere sørger for, at håndklæderne bliver bløde.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Du skal bare investere i lidt natron (bagepulver)! Bagepulver er et glimrende alternativ til den allestedsnærværende kemi fra rengøringsindustrien. Det fjerner alle urenheder, dræber bakterier (og eliminerer dermed grimme lugte) og sørger for, at håndklædet bliver perfekt rent.

Forbindelsen med vineddike sørger for, at alle efterladenskaber efter urenheder ... og rengøringsmidler ... forsvinder fra fibrene. Det er værd at tilføje, at eddike sørger for, at hvide håndklæder bliver ved med at være hvide :)

På næste side kan I læse, hvordan man tager sig af håndklæderne ved hjælp af disse to naturlige ingredienser.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x