logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Klør det på huden? Du kan ikke gætte, hvad der kan være årsagen til dette!

Problemer med tarmene viser sig normalt i form af afføringsbesvær, men det kan være en fejl, hvis man kun baserer sig på dette symptom! Det viser sig, at tarmene kan give lyd fra sig på en usædvanlig måde. Hvis I observerer nedenstående symptomer hos jer selv, så henvend jer ubetinget til lægen!

1. Svage knogler

Det er muligt, at det er forårsaget af osteoporose, hvis vores knogler hyppigt brækker, men det kan også være på grund af tarmproblemer! Hvis maven producerer for meget syre, er der ikke ligevægt med kalk og magnesium, hvilket kan føre til skøre knogler.

Det er også værd at vide, at vitaminerne K og B12 opstår i tyktarmen, så det er vigtigt at sørge for en ordentlig bakterieflora.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Perioder med forøget træthed og følelse af uro

Problemer med bakteriefloraen kan oven i købet vise sig som ændringer i vores selvværd. Vidste I, at der eksisterer nerver, som forbinder tarmene direkte med hjernen? I den forbindelse kan tarmlidelser lynhurtigt få indflydelse på hele organismen.

Hvis man føler nedsat selvværd bør man drikke en masse vand, spise flere grønne grøntsager, og blive ven med sin kefir – den har en glimrende indflydelse på tarmene!

3. Kløen på huden

Det er et af de mest overraskende symptomer på problemer med tarmene! Særligt de, som lider af tyktarmskatar, skal være forsigtige med, hvad de spiser, for nogle produkter kan fremkalde symptomer, der minder om allergi!

Det enkleste er at være opmærksom på, hvad man spiser, sådan at man finder ud af, hvilke produkter der fremkalder kløen. Irriteret hud kan også være fremkaldt af stres og nerver, som vores tarmsystem reagerer hurtigt på ...

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x