logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Man kan ikke undre sig over, at passagererne foretrækker at have lukkede øjne ... Det er den mest frygtindgydende bro, jeg nogensinde har set!

Japanerne ved, hvordan man skal sørge for et adrenalintilskud på vej til arbejde ... Hvis jeg dagligt skulle køre over den bro, som forbinder byerne Matsue og Sakaiminato, ville jeg formodentligt ikke have brug for kaffe, for at vågne (selv om man efter sigende kan væne sig til alt)...

Japanerne havde et ikke ubetydeligt problem! De skulle forbinde to byer med en bro, der var så høj, at ethvert skib problemløst kunne sejle forbi under den. Broen ser frygtindgydende ud, fordi den på et stykke på 30 meter løfter sig ikke mindre end 180 centimeter!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det er interessant, at den bro uventet blev en af de største turistattraktioner i regionen! Det ser ud til, at der ikke er mangel på fans af stærke følelser ...

Indtil videre har der ikke været nogen ulykker på broen. Hvis I gerne selv vil føle, hvordan man har det, når man kørte over den japanske bro, så se denne optagelse, som er lavet af en af bilisterne:

Kender I nogen, som er interesseret i dette tema? Send vores artikel til vedkommende :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne