logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Effektive metoder til selv at klare problemer med slasket hud på overarmene. Det virker!

Der er en række ting, som gør, at vores krop kan komme til at se mindre æstetisk ud, fx appelsinhud eller slaskede overarme. Det er imidlertid ikke nødvendigt at investere i dyre cremer eller blive medlem af en fitnessklub. Med en smule selvdisciplin og systematisk arbejde klarer vi huden på overarmene derhjemme.

Problemer med slaskede overarme fremkommer af flere årsager. Huden mister sin spændstighed, når vi har et hurtigt vægttab, efter en graviditet, på grund af manglende træning samt med alderen. Heldigvis kan vi gøre noget ved det!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Inden vi begynder at tale om masker, vi selv kan lægge derhjemme, så lad os begynde med det vigtigste – sport og et sundt kostindtag er grundlaget! Det er nødvendigt at bruge 10-15 minutter dagligt (og det er altså nok!) på at træne skuldermusklerne. Øvelserne (fx armbøjninger eller løft af tunge genstande, men det kan også bare være løft af en almindelig flaske med vand) kombineres med en af nedenstående kropsmasker (det er bedst at bruge dem på skift).

Huden har brug for en række forskellige elementer, for at blive passende fugtet og oplivet, og dermed også undgå at blive slasket. Vi anbefaler en creme med vitamin E, som I kan tilberede derhjemme. Ingredienser:


- 100 g jogurt naturel,


- æg,


- en kapsel med vitamin E.


Vi begynder med at blande jogurt og æg (husk at piske ægget sammen med en gaffel, inden det puttes i jogurten). Herefter åbner vi kapslen med vitamin E (den har en geleagtig konsistens, så der er ingen problemer med at blande den med jogurt og æg). Den færdige creme anbringes i køleskabet i nogle minutter. Vi smører den kølige creme ind på skulder og overarme, og lader den sidde i omkring 10 minutter, hvorefter vi skyller med koldt vand.

Denne behandling skal gentages regelmæssigt mindst 2-3 gange om ugen. Efter en måned vil I blive positivt overraskede over resultaterne. Den anden opskrift angives nedenfor, og er ligeledes effektiv!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne