logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Krigsveteranen græder i sengen. Se her, hvordan en specialtrænet hund hjælper ham.

Vi tror helt oprigtigt på, at hunde fortjener mere anerkendelse, end de normalt får til daglig. Beviserne på, hvor hengivne de er over for mennesker, forundrer os konstant.

Denne enorme Rottweiler er formodentligt det mest hjælpsomme væsen i denne mands liv; han lider af posttraumatisk stressyndrom.

Det er en sygdom, der berører folk, som har været udsat for ekstremt traumatiske hændelser. De fleste krigsveteraner kæmper med det, efter at de er kommet hjem. Der er ikke mange af os, som er klar over, hvordan posttraumatisk stressyndrom egentligt ser ud, og hvordan de skal optræde, når de er sammen med nogen, som lider af sygdommen.

For at hjælpe dem med at klare de frygtelige erindringer, er der nogle af dem, som modtager hundeterapi. Dyrene trænes til at reagere, når patienten har angstanfald eller depression. Dette er en meget kort og enkel film, men den viser de smukke og intime bånd mellem et menneske og en hund. For sandheden er jo, at kærlighed er den bedste terapi. Dyrene giver os hele deres hjerte, og vi viser gengæld.....

Del denne film på Facebook.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x