logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Manden tog en gadehund til sig. Efter nogle dage kunne han ikke tro sine egne øjne!

Pitbull og amstaff er hunderacer, som udløser en masse følelser – nogle er vilde med dem, andre er panisk bange, og anklager dem for alt det værste, de kan finde på (og desværre udtaler sig hyppigst de, der aldrig har haft noget at gøre med de hunde). Når man på gaden ser en hvalp af denne race, som er ved at dø af sult, så er der ikke ret mange, som ønsker at hjælpe... Heldigvis er Jon fra New York en fremragende undtagelse! Da han så en udhungret lille hund, tog han den med hjem, og efter nogle dage begyndte han at undre sig, heldigvis positivt :)

Brinks, som Jon kaldte hunden, er en hund, som... smiler! Desværre gik der nogle dage, inden den unge Brinks tillod sig det første smil. I begyndelsen tror herreløse hunde aldrig på, hvor heldige de har været. De er bange for, at der igen er nogen, som vil slå dem, sparke, sulte eller efterlade på gaden. Brinks forventede det samme, men til sidst vænnede han sig til omgivelserne, og gav sin nye herre det smukkeste smil, sådan som I kan se her på billedet :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den charmerende hund har allerede en masse fans! Jon ønskede ikke at beholde hundens fortryllende smil for sig selv, så han... lavede en konto på Instagram. Brinks har allerede 21.000 fans, hvilket også er med til at ændre billedet af de såkaldte farlige racer.

Jon ler af, at han har fundet verdens gladeste hund. Brinks smiler af alle mulige årsager – fordi han kommer hjem, fordi han går en tur med sin herre, varmer sig i solen... Den smiler endda, når den sover!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne