logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Da hans kone så, hvordan ryggen så ud, tog hun ham uden yderligere overvejelser med på hospitalet. I gætter ikke, hvad der havde ført til en sådan tilstand!

Li Lin fra Chengdu i Kina havde et alvorligt problem – han havde fået en stiv højre skulder. Den 63-årige mand besluttede sig for en behandling, som er ganske normal i Kina, nemlig kopsætning. Teoretisk set skulle det hjælpe, og kopsætning er også blevet populært i Vesteuropa, men manden begik en fejl.

Hr. Lin gik ikke til en professionel fysioterapeut for at få en serie behandlinger, men til en massageklinik. Der foretog de varm kopsætning, der består i at fugte kopglassets kant med vand, for derefter at sætte ild til et stykke vat vædet i sprit, hvorefter kopglasset varmes indvendigt. Derefter sættes kopglasset fast til huden, som det skal suge ud.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter at manden havde modtaget en række behandlinger på ryggen fremkom der imidlertid nogle frygtelige ændringer – sårene væskede, så Lin kom til lægen. Det viste sig, at hende der arbejdede på massageklinikken ikke vidste, hvordan man lavede korrekt kopsætning, og det kom derfor til alvorlige forbrændinger og infektion. Kopsætningen befandt sig også for længe på samme sted på kroppen.

Det er værd at lægge mærke til, hvor og hos hvem vi modtager den slags indgreb. Det, at vi går på en massagesalon, betyder ikke noget! På sådanne steder udfører man ofte massage med henblik på at stramme huden op eller afstressende massage, hvilket ikke har meget at gøre med smertebehandling!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne