logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Andrzej Błoński er fotograf; han er 23 år gammel, og han har interesseret sig for fotografi, siden han var 12 år gammel. Han elsker i særdeleshed at forevige det smukke, som han finder i forskellige vejrfænomener. Han har sin profil på Facebook
Fotografi – en passion, der gør dig afhængig. I lørdags besluttede han sig for at stå meget tidligt op, for at lave nogle billeder af det tordenvejr, som lige netop den dag viste sig over landsbyen Grzegorzówka i Karpaterbjergene. Desværre begyndte det at regne, og der var ikke ret mange lyn, så han gik hjem igen. Da det var holdt op med at regne, prøvede han imidlertid lykken en gang til. Han gik uden for og så de fantastiske, lavtliggende skyer. Jeg så en frygtindgydende, men samtidigt dybt fascinerende mur af skyer, der nærmede sig, nærmest som en lavine. - sagde fotografen til os under en samtale om billederne. Det gav dog endnu mere uro i maven, at der – gang efter gang – sås stærke og truende lyn bag de lavtliggende skyer . Nedenfor kan I se det fantastiske billedgalleri, som Andrzej har lavet. Hvis I kan lide det, så del det med jeres venner.

Fotografen siger selv om billederne: Det var en helt utrolig oplevelse for mig, og det var også den lykkeligste dag i mit liv, for jeg har altid været fascineret af ekstreme vejrfænomener, i særdeleshed tordenvejr. Lad os herfra tilføje, at vi gratulerer for de fremragende billeder, og venter utålmodigt på flere af dem!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne