logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den 36-årige Annika fra Sverige modtog en invitation til en sammenkomst, i anledning af festligholdelsen af at det var 20 år siden hun havde afsluttet skolen. Det er selvfølgelig ikke alle der er vilde med den slags sammenkomster, men det er ikke alle der har så gode grunde til ikke at kunne lide dem som denne kvinde. Det som hun skrev på Facebook var gribende! Lad os håbe hun også fik sine gamle skolekammerater i tale... Det er et brev, der er værd at læse:

Kære 9C,

tak fordi I har inviteret mig til en sammenkomst i anledning af at det er 20 år siden vi afsluttede skolen. Nogen gange føler jeg, at det var i går. Jeg er glad for at I har gode erindringer fra den periode, og at I ønsker at vende tilbage, for at se hinanden. For mig var det imidlertid den værste tid i mit liv.

Måske kan I huske, at jeg i 8. Klasse blev overført til en anden gruppe? I virkeligheden prøvede jeg at undgå den pludselige stilhed som opstod, når jeg viste mig på gangen. Og yderligere disse grin bag min ryg og ondskabsfulde blikke. For nogen var det at skræmme mig deres mening med livet. Desværre vil mobning aldrig forsvinde, end ikke efter 20 år... Jeg hører stadig de stemmer i mit hoved, de stemmer der fortæller mig at jeg er håbløs og uden værdi, selv om jeg ved at det ikke er sandt. Jeg formoder at I alle sammen nu er blevet gode mennesker. Måske er der nogen af jer der har børn. Jeg håber, at de i modsætning til mig ikke vågner med en mave der er sammentrukket af skræk, for nu skal de igen i skole.

PS. I stedet for at bruge penge på at rejse til Stockholm har jeg indbetalt de 200 Euro til en konto hos en organisation, som hjælper trusselsofre.

Tusindvis af mennesker har støttet Annika. Trusler i skolerne er et tema som bør debatteres i ethvert hjem, sådan at man i tide kan beskytte børn og teenagere mod den skæbne, som Annika blev udsat for.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det er værd at dele Annikas brev.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne