logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

De smed den i affaldscontaineren! Med de sidste kræfter kæmpede den for sit liv. Læs denne oprørende historie!

Den lille hund med navnet Chunky mødte en grum skæbne fra menneskers hånd. Den blev bortført fra sit hjem af en gruppe på 4 teenagere, som torturerede den for sjov, og bagefter smed de den i affaldscontaineren, for de troede den var død.... Heldigvis blev hunden reddet og kom tilbage til sine ejere. Medarbejdere fra RSPCA, en organisation som arbejder for at redde dyr, har aldrig før set en så udspekuleret ondskab mod et uskyldigt væsen...

Det er svært at forestille sig hvilket mareridt denne lille hund gennemlevede. En gruppe narkotikapåvirkede teenagere brækkede hundens nakke og poter, hvorefter de brændte den levende. Det er utroligt at den overlevede, på trods af sine mange kvæstelser.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De drenge som begik en frygtelige gerning er kun 15 og 16 år gamle. De blev stillet for retten, anklaget for dyremishandling.

De 15-årige fik en dom af overvågning fra de sociale myndigheder, en bøde og forbud mod at have dyr i 5 år. Deres identitet blev holdt hemmelig, eftersom de er mindreårige. Men er sådan en straf passende i forhold til den gerning de har begået?

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne