logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Indgroede hår er ikke længere et problem! Se her en række fremragende, gennemprøvede metoder til at overvinde dem!

Der findes mange forskellige metoder til hårfjerning - en almindelig skraber, voks, depilatorer... Afhængigt af hvilken metode vi vælger til kampen mod overflødig hårvækst, vil huden efter indgrebet desværre oftest være rødlig, der kan komme ubehageligt udseende bumser, som endda nogen gangs van væske, og indgroende hår hører ikke til de mest behagelige oplevelser. Heldigvis er der råd for det!

Særligt nu er huden langt mere modtagelig for infektioner og irritation. Årsagen? Vi fremviser simpelt hen mere af vores krop her om sommeren, og derfor rækker vi oftere ud efter skraberen...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det er et problem der angår både mænd og kvinder – indgroende hår og blødende bumser. Men det er tilstrækkeligt at bruge metoden med .....aspirin!

Man pulveriserer 2 eller 3 aspiriner, og blander dem med en smule varmt vand. Den masse vi her har tilberedt anbringes med en vatpind på det sted på huden som giver problemer. Mænd kan også blot putte produktet på ansigtet umiddelbart efter barberingen. Der er også andre metoder, som I kan læse om nedenfor.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x