logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Golden Milk er en drik, som vil ændre dit liv! Den er ekstrem sund, og helt enkel at tilberede.

Golden Milk er en velsmagende og ekstremt sund drik, med en velgørende indvirkning på den menneskelige organisme. Den primære ingrediens er gurkemeje, et populært krydderi, som kan købes overalt. Forskellige undersøgelser bekræfter, at den har en velgørende indvirkning på vores organisme. Den har infektionsbekæmpende, galdeaktiverende og kræftbekæmpende egenskaber, renser, fremmer antioxidanter og fugter huden. Her finder man en her håndfuld vitaminer og mikroelementer, så som B6, B3, folsyre, mineraler, kalium, jern og mangan. Netop derfor bruges det som ingrediens i over 600 patenterede sundhedspræparater!

Dette uanseelige, gyldne krydderi hjælper med at opretholde niveauet af ”godt kolesterol”. Det er effektivt som smertestillende og antiseptisk middel. Det forstærker immunsystemet, forbedrer fordøjelsen og afgifter leveren. Det hjælper med at regulere stofskiftet, og bekæmper dermed de overflødige kilo. Det forbedrer hukommelsen og hjernens arbejdsgange, hjælper med at genoprette et korrekt blodtryk samt triglycerider-niveau. Det lyder alt sammen frygteligt klogt, men det drejer sig om en enkelt ting - gurkemeje er virkeligt guld værd for vores helbred!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Undersøgelser har vist, at når vi indtager gurkemeje anvender vi ikke op mod 90% af de velgørende egenskaber. Når vi imidlertid tilføjer sort peber til krydderiet udnytter vi de gode stoffer langt bedre, takket være indholdet af piperine!

En god nyhed er også at vi selv kan tilberede Golden Milk! Det første skridt bliver at tilberede en pasta af gurkemeje. Se selv hvordan...

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x