logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun skar bananen i stykker sammen med skallen, og smed det i gryden... I kan ikke forestille jer hvilken sund ret der kom ud af det!

Der er flere og flere som lider af søvnløshed, forårsaget af forskellige årsager; stadigt mere travlhed, stres, natteliv, lange arbejdstider, manglende udluftning – alt dette har indflydelse på kvaliteten af vores søvn. Specialister hævder at vi bør sove igennem 7- 8 timer hver nat, men mange af os har vanskeligt ved at sove ordentligt i 3-4 timer. Hvad skal man gøre ved det? Man skal bare have nogle .... bananer!

Læger råber vagt i gevær over at flere og flere mennesker lider af søvnproblemer, og det har desværre en negativ indflydelse på vores sundhedstilstand. Det at man kommer til at se værre ud er en ting, men mangel på søvn har også indflydelse på vores immunsystem, hjertets arbejdsrytme, og øger sandsynligheden for at der indtræffer sukkersyge. Og samtidigt er vi mere irriterede og trætte. Af hensyn til os selv skal vi tage kampen op med manglen på søvn! Derfor er det værd at prøve... banan-te!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Man skal bare have nogle bananer derhjemme (det er vigtigt at de kommer fra organisk dyrkning, eller at de er virkeligt grundigt vaskede – vi skal bruge skallen!).
Vi skærer bananerne i skiver med skallen, og hælder en liter vand over, derefter koger vi i 10-15 minutter, inden vi hælder produktet gennem en si. Teen er nu klar, med mindre ....

Kan I lide kanel? Det giver et lækkert resultat, hvis man til sidst drysser en smule af dette krydderi i teen, eftersom det giver en sødlig smag. I øvrigt han kanel en række glimrende egenskaber – det virker stres-reducerende, øger modstandsdygtigheden og forbedrer blodomløbet.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x