logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Som 15-årig vejede deres søn 320 kilo... Se her, hvordan han ser ud i dag!

Man bør virkeligt ikke vurdere efter udseendet, og historien om denne teenager er et godt eksempel på dette. Jacob Miller fra Cincinnati (USA) ligner en typisk teenager, som er offer for at sidde for meget ved computeren, forkert ernæring og ikke tilstrækkelig motion. Men sådan forholder det sig ikke!

Jacob blev født for tidligt, men alligevel vejede han et halvt kilo! I gennemsnit tog han 20 kilo på om året... Men det er ikke på nogen måde på grund af fastfood eller manglende motion!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Drengen har lidt af ekstrem overvægt lige siden fødslen, og det er tilsyneladende programmeret i hans gener. Derfor har Jacob enorme problemer med sit helbred – han lider af sukkersyge, samt har problemer med leveren og blodomløbet, hans åndedrætsorganer kan ikke klare opgaven ordentligt... Og drengen er kun 15 år gammel! Og så er han 198 centimeter høj.

Derfor har hans forældre også besluttet at tage nogle voldsomme tiltag, for at gøre noget ved problemet. For det første har Jacob været på operationsbordet. Her fik han formindsket mavesækken.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x