logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Minder din mave om en fodbold? Se hvordan du løser problemet!

En udstående mave er et problem for mange mennesker, og det kan være særligt belastende for slanke kvinder (forestil jer de konstante, dobbelttydige blikke, som bliver rettet mod en udstående mave...). Alle skammer sig over den del af kroppen, og jo nærmere vi kommer sommeren, jo mere stres. Det viser sig imidlertid at der er flere metoder, som gør det lettere at komme af med topmaven. Det bedste er selvfølgelig en kombination af et sundt kostindtag og sport, men man skal jo trods alt starte et eller andet sted.

For det første skal man drikke masser af vand! Det er ikke korrekt at maven skulle bulne ud, når man drikker vand... Vand er noget af det bedste man kan drikke, helst 6-8 glas dagligt. Problemet med opsvulmning forsvinder.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

For det andet, det er ubetinget nødvendigt at begrænse indtaget af kulhydrater. Det er ikke fedt som er ansvarlig for topmaven, men sukker, så du kan vinke farvel til småspisning af slik eller hvidt brød! PS. Det skader ikke at bryde sine principper fra tid til anden, men man bør ikke spise store mængder søde sager hver dag.

For det tredje, det er absolut nødvendigt at lære sig selv at spise langsomt. Hjernen skal bruge tid på at finde ud af hvornår du er mæt, og mad som er tygget grundigt er lettere at fordøje. Det er også værd at huske på den rolle stres spiller – Når man spiser på en nervøs måde medfører det at maven vokser! Men det er ikke det hele. Gå videre til næste side, for at læse resten.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x