logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Det begyndte med en lille plet på næsen, og derefter blev det værre og værre. Årsagen er noget vi finder overalt, så tag denne advarsel alvorligt!

Jade Thrasher kommer fra Nashville i USA og, som enhver teenager, ville hun gerne se godt ud, så hun lod sig gribe af det almindelige gruppepres, og gik i solarium. Jade og hendes veninder begyndte at tage sol da de var 13 år gamle, og nogle få år senere begyndte de at gå i solarium. Pigen havde ikke regnet med at de voldsomme bivirkninger af overdrevent solforbrug ville vise sig, umiddelbart efter at hun var blevet gift.

Jade erindrer at der i hendes omgangskreds var et kraftigt gruppepres på altid at være solbrændt og se godt ud. Hun begyndte derfor at gå i solariet tre gange tyve minutter om ugen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I 2010 skal Jade giftes, og... derfor øger hun hyppigheden af sine solariebesøg. Nogen gange er hun i solariet 6 dage om ugen, sådan at hun kan se perfekt ud til sit bryllup....

I 2014 oplevede den dengang 24-årige kvinde effekterne af sin overdrevne solbadning, både fra solariet og den almindelige solbadning. Først bemærkede hun en lys, let smertende, ændring på næsen. For en sikkerheds skyld gik hun til en dermatolog.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne