logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette er den sidste nulevende person, som er født før år 1900! Hvad tror I er hemmeligheden bag hendes lange liv?

Emma Morano blev født den 29. november 1899, og i en uge er hun nu den eneste person i verden, som er født inden år 1900. Hun bord i den nordlige Italien, og selv om hun bor alene får hun hver dag besøg af slægtninge, venner og naboer. Alle er fascineret af det faktum at Emma ser ud til at have det glimrende, selv om der er gået så mange år siden hun blev født! Det eneste der plager hende er et høretab som udvikler sig hastigt, og så almindelig træthed. Hun forklarer selv hvordan hun holder sig så godt!

Emma hævder at hun kan takke sit lange liv for sin... diæt. I modsætning til den almindelige mening om at morgenmaden er det vigtigste måltid, så spiser hun kun et par kiks om morgenen. Grundlaget for hendes kostindtag er ....æg. Allerede som teenager begyndte hun at spise 3 æg om dagen, og hun hævder at det helbredte hende for anæmi. Den italienske kvinde spiser siden dengang trofast 3 æg om dagen!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Forskere fra Harvard Universitet har undersøgt hendes mors DNA; moren døde i en alder af 91 år, samt også søsteren, som på dødspunktet var .... 107 år gammel! Det siges at alle tre damer holdt sig til den samme diæt.
Er I tilhængere af at spise æg?

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x