logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hun gned aspirin ind i håret. Det resultat, der viste sig et par timer senere, er simpelt hen fantastisk!

Aspirin er primært kendt som et smertestillende middel, men det viser sig, at der er mange andre anvendelsesmuligheder! Aspirin er glimrende til at bekæmpe skæl og akne, og hjælper også på andre problemer. Er du blevet nysgerrig? Så læs videre!

For det første er aspirin effektivt mod vedholdende skæl! Man knuser 3-4 tabletter, og drysser dem i shampooen. Vi vasker derefter håret som normalt, lader shampooen side i håret lidt længere end normalt, og derefter skyller vi. Efter at have skyllet blandes en smule knust aspirin med lunkent vand, som masseres ind i hovedbunden – efter 10 minutter skyller vi igen og tørrer håret. Og så er det slut med skæl!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det er også værd at lave en ansigtsmaske med aspirin, som bekæmper alderdomstegn og akne. Man knuser 3-4 tabletter, og blander dem med varmt vand eller en smule æbleeddike, og sådan en grød anbringes på ansigtet flere gange om ugen. Aspirinen og de i den indeholdte ingredienser rengør aktivt huden, fjerner død overhud, og hjælper med at blive fri for unødvendigt fedt.

Hvis i har problemer med tørre hæle som slår revner, så put pulveriseret aspirin i varmt vand, tilsæt citronsaft, og tag en 10 minutters fodbad. Derefter skal man bare bruge pimpsten, så er den klaret.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne