logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun havde næsten mistet håbet, da hun besluttede at lave en optagelse af sin lille søn, mens han græd af smerte. Hjælpen kom fra en uventet side!

Debbie Maddalena-Saunders fra Australien gennemlevede et mareridt, som vi ikke ønsker nogen mor skal gennemgå. Hendes seksårige søn, Tylot, havde haft nogle frygtelige lidelser i over otte måneder, og lægerne var ikke i stand til at finde årsagen, eller for den sags skyld løse problemer. Men så kom hjælpen uventet fra ........ Facebook!

Tylor fik noget alvorligt udslæt. Han kunne ikke lade være med at kradse i det, huden blødte og smertede, han kunne ikke sove, sidde ned, eller lege... Han holdt op med at gå i skole.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Drengen begyndte at dække hænderne med ..... sokker. Takket være dem gjorde han mindre skade på sig selv, når han kradsede sig.

Lægerne var ikke i stand til at hjælpe, intet gav noget resultat, og angreb af gråd og frygt blev hverdagskost. Tylers desperate mor besluttede sig til hver dag at offentliggøre en film på Facebook, hvor man kunne se hendes dreng, og hun håbede på at nogen ville hjælpe.... Og det skete også!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x