logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En mand har en affære, selv om han er gift. Men når du læser hans tilståelse forstår du hvorfor!

Jarrid Wilson fører blog. For noget tid siden besluttede han at offentliggøre en tilståelse på sin blog, en tilståelse som det er værd at læse og dele med andre.

"Der er noget jeg må tilstå. Jeg har en affære, selv om jeg er gift.

Det er en vidunderlig kvinde. Hun er smuk, klog, fortryllende, stærk og med en masse karakter. Jeg elsker at tage hende med ud og spise, i biografen, til forestillinger, og jeg fortæller hende altid hvor smuk hun er. Jeg erindrer ikke hvornår jeg sidst har været sur på hende i mere end 5 minutter, og hendes smil gør at mine dage altid er gode, uanset hvilke andre omstændigheder der indtræffer.

Nogen gange besøger hun mig uanmeldt på arbejdet, eller hun laver en lækker middag, og nogen gange overrasker hun vil selv at bage kage. Det er svært at tro på at jeg kan være så heldig med at møde nogen, selv om jeg er gift. Jeg opfordrer alle til at prøve, for det kan virkeligt ændre dit liv.

Huskede jeg at sige at den kvinde jeg har en affære med er min kone? Hvad regnede I med?

Bare fordi I er gift betyder det ikke at der ikke er tid til at have en affære ved siden af.

Så jeg vil have en affære med min kone, selv efter at vi er blevet gift. Og på samme måde bør hun ikke holde op med at være min dejlige kæreste, bare fordi vi har sagt "ja" til hinanden. Jeg har alt for ofte set forhold som holdt op med at udvikle sig, bare fordi de begge holdt op med at tage initiativet. Når man går ud med hinanden og har en affære, så lærer man sin partner at kende på en helt speciel måde. Så hvorfor gør man ikke det noget mere? Den helt specielle nervøsitet man føler ved første stævnemøde bør ikke forsvinde, bare fordi der er gået nogle år.

Når du vågner om morgenen bør du kigge på din partner som om det var en af de første dage i er sammen. Du vil opleve en stor forskel til det bedre. Når det drejer sig om en hvilken som helst affære, så er det jagten på den anden der er nøglen til et godt forhold. Ingen har lyst til at være sammen med nogen, som ikke elsker fuldt og helt. Jeg opfordrer jeg til at tage jeres partner, mand eller kone med på en date, og til at gøre alt for at vise at netop din partner er noget helt specielt. Det skal ikke stoppe, bare fordi man beslutter sig til at dele badeværelse."

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x