logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En mand som var gift med en kvindelig læge fik Alzheimer. Den måde hun behandlede ham på er enkel og effektiv. Det drejer sig om hver dag at spise DETTE.

Kokosolie er ikke noget, der er specielt populært på vores breddegrader, og det er synd! Det er ikke særlig dyrt, i butikker med økologiske varer kan man købe den for 50-100 Kr. (selv om jeg også har set den til 180 kr. for en liter), og sådan et glas holder længe. Men hvorfor nævner jeg dette? Fordi det af de nyeste undersøgelser fremgår, at kokos har en positiv indflydelse på hjernens funktion! Doktor Mary Newport har gennemført en undersøgelse som tydeligt viser, at kokosolie fungerer som medicin i bekæmpelsen af udviklingen af Alzheimer. Og det er der beviser på!

Doktor Mary Newport ved utroligt meget om sygdommen Alzheimer, og i særdeleshed fordi hendes mand indtil for nylig led af sygdommen... I begyndelsen var symptomerne uskyldige - Steve faldt ofte hen i tanker, drømte sig væk, glemte om dagligdags gøremål, men det skel jo for alle, ikke sandt?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Doktor Newport erindrer at hendes mands tilstand hastigt blev værre. Han begyndte at tage medicin med kraftige bivirkninger. Kort efter fik han en depression, og det eneste som kunne forbedre hans humør var når han arbejdede i haven. På trods af problemer med hukommelsen og kraftige følelsesmæssige havde han det fysisk godt.

Mary begyndte intensivt at lede efter en løsning. Hun er læge, og har et stort netværk; efter at have konsulteret en række specialister besluttede hun således at prøve en ny metode.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x