logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da lægen så af den ældre dame har voldsomme smerter gjorde han DET. Se selv...

Ingrid Velame fra Brasilien var på besøg hos sin veninde, som lå på hospitalet. Det var sådan som det er på de fleste hospitaler verden over – adskillige syge på en sal, intet privatliv, en tung atmosfære, og hvert øjeblik ser man en læge eller sygeplejerske, som er dybt optaget af sine egne tanker. Ingrid forklarer, at hun troede at personalet simpelt hen ikke bekymrer sig om patienterne, at de typisk er følelseskolde. Men de fleste af os er ikke klar over hvor trætte og udkørte de fleste hospitalsansatte egentligt er. Dag efter dag kæmper de med sygdomme og smerte. Og på trods af dette finder denne læge et ekstra øjeblik til en ældre dame..

Ingrid satte et billede at lægen på Facebook... Hun skrev også en kort besked:

"Jeg tilbragte dagen med min veninde på hospitalet. Ved siden af hende lå en 86-årig kvinde, som bogstavelig talt hylede af smerte. Hun havde ligget for længe i den samme position, og havde fået liggesår. Hun skulle have en særlig madras, sådan at hun kunne ligge i det mindste en smule mere behageligt.
Da lægen kom for at sikre sig at hun havde fået madrassen og høre hvordan det gik, fandt han med det samme ud af at det ikke stod så godt til. Og så gjorde han noget helt fantastisk.! Han holdt fast om knæet på den ældre dame, og begyndte at synge for hende for at berolige hende, mens sygeplejersken ordnede sengen. Bare der var flere mennesker som ham!"

Den mand opførte sig sådan som vi alle burde opføre os: anstændigt – samtidigt med at han afsatte et øjeblik til nogen som havde brug for det.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En smuk gestus!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x