logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Se hvad der sker med din krop, hvis du hver dag indtager hørfrøolie!

Hørfrø lyder som et mareridt fra barndommen – mine forældre gav mig ofte besked på at drikke det, og jeg hadede det af et godt hjerte. Mine forældre vidste ikke desto mindre hvad de gjorde! Der er mange forskellige grunde til dagligt at indtage en portion hørfrø. Læs videre, hvis I går op i jeres sundhed og udseende!

Lad os begynde med de fordele som vi har mest brug for i forårsmånederne – frøene hjælper med at forbrænde overflødigt fedt! De forøger hastigheden af stofskiftet betydeligt, og samtidigt indeholder de en masse fibre, som giver en fornemmelse af mæthed, så vi spiser mindre.
Disse ubetydeligt udseende frø er endvidere en ægte indsprøjtning af sundhed til vores organisme – De indeholder B og E vitaminer, zink, jern, kalium, silicium og jod...
Hørfrø har en frelsende indflydelse på vores fordøjelsessystem. På grund af den usædvanlige blanding af omega-3, lignaner samt planteslim nedsætter de også kolesterolindholdet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hørfrø hjælper ved mange sygdomme, fra almindelig forstoppelse til alvorlige hjerteproblemer, og samtidigt sørger de for at håret skinner samt at huden er glad og sund, samtidigt med at vægten reduceres.
Disse fantastiske frø er dog ikke gode for alle mennesker. På grund af deres kraftige indvirken på organismen bør de ikke anvendes at personer som lider af forsnævring af fordøjelseskanalen, tarmsygdomme, sukkersyge eller gravide. Det er bedst først at konsultere lægen, inden man går i gang med at glæde sig over de egenskaber, som dette naturlige og prisbillige produkt tilbyder.

Der er værd at slå et slag for hørfrø! Del denne post :)

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x