logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Efter at hun havde født blev maven alligevel ved med at vokse... Da lægerne til sidst opererede hende blev de nødt til at optage det som de fandt i hendes krop!

Alle kvinder føler en enorm lettelse efter at de har født – barnet et sundt, og moren kommer hurtigt i form. Desværre var det helt anderledes i tilfældet Julia Selina. Efter fødslen følte denne russiske kvinde sig dårligere tilpas for hver dag der gik…

Den 34-årige russer fra St. Petersborg fødte sit andet barn, en sund og rast søn med navnet Dima. Der skete heldigvis ikke noget med barnet under den vanskelige fødsel, som blev udført ved kejsersnit. Men Julias helbred begyndte desværre at gå ned ad bakke.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Julia fik det værre dag for dag, og i stedte for at blive mindre, voksede hendes mave! Den var reelt større end lige inden fødslen, og ud over dette havde Julia masser af smerter. Hun gik til lægen, men han sagde at det er normalt efter kejsersnit.

Nogen dage efter besøget hos lægen fik kvinden høj feber, og på grund af smerter kunne hun ikke sidde ned. Hun henvendte sig på skadestuen, hvor de konstaterede en enorm mængde væske i maven, samt ...... en underlig genstand! Hun kom på operationsbordet med det samme.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x